Kefaluka Resort 5*


Otel Adı : Kefaluka Resort
Şehir      :Bodrum
Bölge     : Akyarlar
Pansiyon: Ultra Herşey Dahil

Akyarlar Mevkiinde Olup, Turgutreis Şehir Merkezine Ve Turgut Reis Marina’ya 10 Km, Bodrum Şehir Merkezine 25 Km, Milas Bodrum Havaalanına 60 Km, Dalaman Havalimanına 255 Km, İzmir Havalimanına 260 Km Mesafededir

Uydu Yayını Lcd Tv, Ip Tv Sistemi, Film Kanalları, Minibar( Minibarda Su, Soda, Alkolsüz İçecekler Ve Bira Günlük Doldurulmaktadır), Merkezi Klima, Banyo Küvet, Kasa, Telefon, Banyoda Telefon, Saç Kurutma Makinası, Zemin Laminant Parke, Balkon Veya Teras. Kablolu İnternet Vardır Ve Ücretlidir. (Kablosuz Yoktur)

Kuaför, Bowling, Çamaşır Servisi, Dalış Klübü, Golf, Güzellik Merkezi, Masaj, Spa Merkezi, Su Kayağı, Tenis Dersi, Tenis Kortu Ve Futbol Sahası Işıklandırması, Hemşire, Doktor, Film Kanalları, Telefon, Vitamin Barda Alınanlar Harici Tüm Taze Meyve Suları, İthal İçkiler, Araç Kiralama, Plajdaki Özel Pavillionlar, Jetonlu-Elektronik Oyunlar, Minibarda Bira Harici Sunulan Alkollü İçecekler Ve Yiyecekler, Tüm Motorlu Su Sporları, Kuru Temizleme Tesis Dışında Sağlanmaktadır, Oda Servisi, Alacarte Restaurantlar, Odalarda İnternet Kablolu Ve Ücretlidir.

Ücretsiz
Basketbol Ve Ekipmanları, Bilardo, Dart, Fitness Center, İnternet Cafe, Jakuzi, Kano, Lobide Kablosuz İnternet, Masa Tenisi, Mini Futbol Sahası Ve Ekipmanları, Plaj Voleybolu Ve Ekipmanları, Kasa (Odada), Sauna, Sinema Salonu, Sörf(Sertifika), Squash, Tenis Kortu Ve Ekipmanları, Türk Hamamı, Voleybol, Disko, Buhar Odası, Minibar, Okçuluk, Bisiklet, Şezlong, Şemsiye, Havlu, Minder, Duş ( Plajda Ve Tüm Havuzlarda), Deniz Bisikleti, Yelken (Sertifikalı), Gruplar Halinde 30’ar Dakikalık Tenis Dersi.

Pansiyon Açıklamalar:
Tesis, Ultra Herşey Dahil sistemi ile hizmet vermektedir. Sabah kahvaltısı,öğle yemeği ve akşam yemeği açık büfe olarak verilmektedir.
Kahvaltı: 07:00-10:30
Öğle yemeği: 12:30-14:30
Snack Servis: 11:00-18:00
İkramlı beş çayı: 17:00-18:00
A'la carte restaurant: 19:00-22:00
Akşam yemeği: 19:00-21:30
Gece Snack:23:00
Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlıdır.



0 yorum:

Yorum Gönder