Delphin İmperial 5*


Otel Adı : Delphin İmperial
Şehir      :Antalya
Bölge     : Lara
Pansiyon: Ultra Herşey Dahil

Delphin Imperial’ de iseniz; Akdeniz’in en güzel sahillerinden Lara’dasınız. 
9 katlı tek ana binadan oluşan tesis sizlere en konforlu tatili sağlayabilmemiz için dizayn edilmiştir.

Otel Özellikleri
Otel ana Restaurantı 980 kişilik olup sabah, öğlen, akşam tüm öğünlerde açık büfe olarak hizmetinizdedir. Füzyon Restaurant, dünya’nın dört köşesinden çeşitli lezzetleri , Uzakdoğu Restoranı Uzakdoğu mutfağını, Taverna Restaurant Yunan mutfağını, İtalyan Restorant İtalyan mutfağını,Müze Restorant Fransız mutfağını, Osmanlı-Balık Restoranı deniz mahsulleri ve Osmanlı mutfağını, DaVinci Restarant ise en leziz etleri ve kaliteli şarapları sizlere sunmaktadır.

Gündüz;animasyon, spor turnuvaları, havuz oyunları; Akşamları revü, skeç, şov animasyonları ve diskotek ile szilere hizmet etmektedir.

Otel Kozmetik salonu, Kleopatra süt banyosu, uzmanlar tarafından yapılan masaj çeşitleri, Peeling, anti-stres uygulamalarla cildinizi ve ruhunuzu dinlendirmeniz için hizmetinizdedir.

Otel içerisinde masa tenisi, dart, kanu, tretboot, boccia, bilardo, sutopu, bowling, plajvoleybolu, aerobik , tenis , surf gibi aktiviteleri gerçekleştirebilirsiniz.

Otelde mini alışveriş merkezi, internet cafe , açık&kapalı çocuk ve yetişkin havuzları, toplantılarınız, şirket seminerleri veya özel davetleriniz için 1600 m2 çok amaçlı salonlar, Spa merkezi, sinema, disko bulunmaktadır.
Oda Özellikleri
Toplam 650 odası olan tesiste Superior Oda ,Juniour Suite , Aile Odası, Aqua Room , Engelli Odaları bulunmaktadır.

Oda zeminleri parke ile kaplanmıştır. Merkezi sistem klima, uydu yayınlı LCD tv, mini bar(dolu-soft içecek,bira,su,çerez,çikolata), saç kurutma makinesi, şehirlerarası ve uluslararası hatlara açık telefon,giysi dolabı ve değerli eşyalarınızı saklayabileceğiniz kasa bulunmaktadır.
Konum Bilgisi
Antalya’ya 15 km, havalimanına 10 km uzaklıkta olan tesisten alışveriş merkezleri ve şehirde gezerek görmek isteyeceğiniz yerlere ulaşım oldukça kolaydır.


0 yorum:

Yorum Gönder