Altınyunus Resort Thermal 5*

Otel Adı:Altınyunus Resort & Thermal
Şehir: İzmir
Bölge: Çeşme
Pansiyon:Yarım Pansiyon&Herşey Dahil

KONUM
Çeşme Boyalık mevkiinde, İzmir Havaalanı’na 90 km, İzmir merkeze 75 km, Çeşme’ye 3 km mesafededir. Denize sıfır konumdadır.
ODA
Otel, ana bina, marina apart odaları ve sahil evlerinden oluşmaktadır. 34 adet marina apart oda, 41 adet marina studio oda, 4 adet marina odası, 42 adet plaj apart oda, 319 adet ana bina standart oda, 2 adet golden suit oda, 17 adet dolphin suit oda ve 6 adet ocean suit oda mevcuttur.
TESİS
Tesiste, açık ve kapalı ana restaurant’lar ve barlar, ana binada açık-kapalı yüzme havuzu, küçük-büyük plaj havuzu, çocuk havuzu, 2 adet açık-kapalı thermal yüzme havuzu, 1 adet soğuk şok havuzu, 8 adet konferans salonu, kuyumcu, derici, market, hediyelik eşya mağazası, kuaför, doktor, bijuteri, internet cafe, rent a car, motorlu su sporları, tenis dersi-ekipmanları-ışıklandırmalı kortu, bilardo, hava hokeyi, çamaşırhane, masa tenisi, dart, dalgıç okulu, gündüze ve gece animasyonları, plaj voleybolu, basketbol jimnastik, mini club ve bebek bakıcısı imkanları mevcuttur.
ÇOCUK
Çocuk yüzme havuzu, mini club, çocuk oyun alanı ve çocuk animasyonları hizmetleri tesisin küçük misafi rleri için hazır bulunmaktadır.
PLAJ
Mavi bayraklı 250 metre uzunluğundaki kum plajda şezlong, havlu (kart karşılığı), minder, şemsiye imkânları mevcuttur. Ayrıca 200 yat kapasiteli özel marinası vardır.

BALAYI KONSEPTİ 
* Balayı çiftlerine özel süslenip , hazırlanan J.Suit odaya upgrade..
* Girişte odaya meyve sepeti ve şarap ikramları
* İlk sabah odaya istenilen saatte kahvaltı servisi.
* Her sabah odaya istenilen gazete servisi.
* Bir akşam özel bir mekanda kişilere özel akşam yemeği (A la Carte restaurant veya tesisin uygun göreceği özel bir mekan)
* Balayı çiftlerine , iki kişilik ücretsiz local masaj (5 Gece ve üzeri konaklamalarda

ÜCRETSİZ AKTİVİTELER
Gündüz ve gece animasyonları, oyunlar, şovlar, jimnastik, su topu, tenis kortları (gündüz), fi tness center, mini club, plaj voleybolu, basketbol, havuz oyunları, boccia, cafe games, okçuluk, sauna, kapalı havuz ve şok havuzu, misafi rlere ücretsiz olarak sunulmaktadır.
ÜCRETLİ AKTİVİTELER
Motorlu su sporları, tenis dersi-ışıklandırmalı kort-ekipmanları, sağlık ünitelerindeki terapiler ve masajlar, bilardo, hava hokeyi, çamaşırhane, internet cafe, telefon, jetonlu oyunlar, masa tenisi, dart, kuaför, doktor, rant a car, dalgıç okulu, yelken merkezi, bebek bakımı, oda servisi, bio venüs-sağlıklı yaşam ünitesi (09.00–20.00 saatleri arasında) .ücretli olarak sunulmaktadır. Evcil hayvan konaklama ücreti 25 Euro'dan başlayan fiyatlarla hizmet vermektedir diğer ücretler için 4444 0 644 bilgi almanızı rica ederiz.

YARIM PANSİYON & HERŞEY DAHIL
Tesis, yarım pansiyon sisteminde olup açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği sunmaktadır.


0 yorum:

Yorum Gönder