Vikingen Quality Resort & Spa 4*

Otel Adı:Vikingen Quality Resort & Spa
Şehir:Antalya
Bölge:Alanya
Pansiyon:Ultra Herşey Dahil

Sahilin hemen yanında yer alan bu tesis, su kaydırakları bulunan bir açık yüzme havuzu, kendine ait bir plaj ve spa olanakları sunmaktadır. Tesis uydu TV ve balkon içeren klimalı odalara ev sahipliği yapmaktadır.
Vikingen Quality Resort & Spa Hotel'in tüm odaları minibar ile donatılmıştır. Bazı odalar panoramik deniz manzaralıdır. Kanepeli oturma alanı standart olanaklardandır.
Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği günlük olarak açık büfe tarzında sunulmaktadır. Alakart restoranlarda Osmanlı, Asya, Fransız ve Akdeniz mutfaklarından lezzetler ve vejetaryen yemekler servis edilmektedir. Lobi ve plaj gibi çeşitli yerlerde bulunan 7 farklı barda canlandırıcı içeceklerin ve atıştırmalıkların tadını çıkarabilirsiniz.
Spa olanakları arasında sauna, kapalı havuz, Türk hamamı ve fitness merkezi yer almaktadır; ayrıca masaj hizmetleri sağlanmaktadır. Oyun merkezinde bovling, bilardo ve dart oynayabilirsiniz. Ayrıca çocuklar için de bir oyun alanı mevcuttur.
Manavgat Şelalesi'ne yalnızca 32 km uzaklıkta yer alan Vikingen Quality Resort & Spa Hotel, Alanya'nın şehir merkezine 30 km mesafededir.

Tesisin Genel Özellikleri:Bar, 24-Saat Açık Resepsiyon, Gazeteler, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Konuklar için Odalar/İmkanlar, Aile Odaları, Asansör, Hızlı Check-In/Check-Out, Emanet Kasası, Otelde Mağazalar Mevcut, Klima, Özel Plaj Alanı, Restoran (alakart), Restoran (büfe)

Etkinlikler:Tenis Kortu, Sauna, Fitness Merkezi, Oyun Odası, Spa & Sağlık Merkezi, Masaj, Çocuk Bahçesi, Bilardo, Masa Tenisi, Dart, Bovling, Türk Hamamı/Buhar Banyosu, Açık Yüzme Havuzu, Kapalı Yüzme Havuzu (sezonluk)




0 yorum:

Yorum Gönder