Susesi Luxury Resort 5*

Otel Adı:Susesi Luxury Resort
Şehir:Antalya
Bölge:Kemer
Pansiyon:Ultra Herşey Dahil

Antalya Belek'te kurulmuş olan Susesi Luxury Resort, muhteşem mimarisi ve göl evleri ile konforu ve ihtişamı yaşatıyor. 90.000 m2 alana kurulu 554 odalı bir tesistir.
usesi Deluxe Resort & Spa, burada geçirdiğiniz her anı özel kılmak için hazırlanmıştır. Aklınıza gelebilecek her türlü ihtiyaç için özel tasarlanmış odalarımızdan memnun kalmanızı umuyoruz.
Toplam 628 oda, 390 Standard, 15 Royal Suit, 3 Jr. Royal Suit, 18 Senior Family, 2 King Suit, 46 Terrance Standard, 82Terrance Family,46 Triplex Terrance Family , 24 Lake Suit , 2 Vıp Villa ile her türlü konforunuz düşünülmüştür.

Susesi De Luxe Resort & Spa Hotel Restoranlar

Damak zevkinize uygun şarap çeşitlerimiz ile yemeğinize renk katabilirsiniz.Açık-kapalı, açık büfe ana restaurantta zengin seçeneklerle tanışabilirsiniz. Mutfağın sanat olduğu 6 adet a la carte restaurantlarımızda (Türk, İtalyan, Meksika, Japon, Çin, Balık) özel
tatları deneyebilirsiniz.
Susesi De Luxe Resort & Spa Hotel'de her saat, sizi uzaklardan çekip çağıran bir lezzet şölenidir.Günün her saatinde farklı bir tat sarar sizi. Herşeyi unutturan profesyonel bir ekibin hazırlıkları kusursuz bir sunum birleştirerek bir seremoni yaratır.

- Aşiyan Patısserie
- Alesta Fish
- Ada Mexican
- Cassia Far East
- Lal
- Paprıca Italian
- Tumanna Argentıanıen Steak
- Takatuka Snack
- Ana Restoran

Susesi De Luxe Resort & Spa Hotel Barlar
10 adet atmosferik barımızda, içkilerinizi yudumlayarak hoşsohbetin tadını çıkarın.Lobby, Pool, Beach , Bowling, Spa Vitamin, Disco, Pool Snack, Lake, Snack, Executive, Vıp Guest, Night Clup , English Pub.

Susesi De Luxe Resort & Spa Hotel Wellness & Spa "La Calisse"
Yeniden yaratılmak ve yenilenmek.Teninize mucizevi dokunuşlar..4000 m2 alan üzerine kurulan SPA merkezinde; güzellik merkezi, Uzakdoğu rehabilitasyon merkezi, masaj odaları, 1 tanesi VIP misafirler olmak üzere 2 adet Türk hamamı, 8 adet VIP jakuzili ve Türk hamamlı masaj odaları ve saunası ile suyun yüzyıllardır kullanılan büyülü gücü sizi bekliyor.

Susesi De Luxe Resort & Spa Hotel Eğlence ve Aktiviteler

3700, 2000, 1250 ve 400 m2 olmak üzere, 4 adet açık havuzu, 1'i olimpik 2 adet kapalı ısıtmalı havuzu ve Aquapark'ı sizi bekliyor. 270 metrelik sahil şeridi ve özel plajı ile denizin ve güneşin keyfini çıkarın.Gündüzün geceye, gecenin güneşe kavuştuğu ana kadar yaşayın.
Her köşede bir ses, her köşede bir renk.Her saati kıpır kıpır çılgın bir animasyon ekibi sizlerle.

Susesi De Luxe Resort & Spa Hotel Spor Aktiviteleri

Spor sizin için vazgeçilmezleriniz arasındaysa doğru yerdesiniz. Parasailing, Muz, Jetski, Su Kayağı, Kano, Rüzgar Sörfü, Yelken, Catamaran, Topcat.

Formda ve eğlenceli bir tatil sizi bekliyor.

- Golf
- Futbol
- Su Sporları
- Tenis

Susesi De Luxe Resort & Spa Hotel Toplantı ve Seminer

İnandığımız bir şey var; imza atamayacağımız bir iş hiç yapılmamalı.

Her türlü toplantı ve organizasyon profesyonel bir ekip tek amaç için çalışır. Siz ve partnerlerinizin toplantılarınızı ve organizasyonlarınızı kusursuz kılmak için.

Hiçbir detayın gözden kaçmadığı organizasyonlar. En son teknoloji donanımlarıyla en büyüğü 1800 m2 en küçüğü 40 m2 olmak üzere 8 adet toplantı salonu ve 3500 m2 fuaye alanı ile sizleri bekliyoruz.




0 yorum:

Yorum Gönder