Rixos Premium Belek 5*

Otel Adı:Rixos Premium Belek     
Şehir:Antalya
Bölge:Belek/Serik
Pansiyon:Ultra Herşey Dahil


Rixos Premium Belek, düşünülebilecek en lüks ortamda, yaşanabilecek en yüksek servis kalitesiyle, maksimum konforu sağlıyor. Resort ve beş yıldızlı otel kavramını altüst eden farklılıklarıyla, tatil, eğlence, spor ve toplantının sanata dönüştüğü bir düş ülkesi... 405.000 m2 alana kurulu 769 odalı bir tesistir.Belek İleribaşı Mevkiinde 405.000 m2 alana kurulu 730 oda ve 39 villası bulunan tesis Belek merkeze 5 km., Antalya şehir merkezine 50 km., Antalya Havalimanına 40 km. mesafededir.


Tesiste havuz, kapalı havuz (3 kaydıraklı), çocuk havuzu (2 kaydıraklı), Mosaic Restaurant,  L’amante Restaurant, La Rosetta Restaurant, Lalezar Restaurant, LaYali Restoran (ücretli), Chef’s Restaurant, Ying Restaurant (ücretli), Fishbone Restaurant, Villa Restaurant, Hum-Hum Restaurant, food court, Waltzing Waters Show, Truva tekneleri gölette gezinti, yemek pişirme kursu, sinema, gala gecesi, golf rezervasyon servisi, internet bağlantısı, açık ve kapalı otopark, business center, yüksek bant genişlikli internet, VIP sinema salonu, Golf Green Fee, bebek bakımı, bebek arabası kiralama, doktor ve sağlık servisi, posta, telefon, faks, fotokopi, çamaşırhane ve kuru temizleme, fotoğraf çekimi, alışveriş merkezi, transfer hizmetleri, standart ve lüks pavillion servisi, The Lagent of Rixos, Gastronomi Festival (sezonda 1 kere düzenlenmektedir, özel tarihli organizasyondur.), Özel Butler Servisi, golf sahalarına transfer, pilates, Rixy Club (4-12 yaş), spor aktiviteleri, SPA & wellness hizmetleri sunulmaktadır.


Pansiyon Açıklamalar:


ÜCRETSİZ AKTİVİTELER

Sinema, gala gecesi, golf rezervasyon servisi, internet bağlantısı, açık ve kapalı otopark, tenis kortu, top ve ışıklandırma, squash, masa tenisi, plaj voleybolu, futbol (çim sahada aktivite saatinde), voleybol, basketbol, dart, boccia, yoga, pilates, katamaran (lisanslı), deniz bisikleti, kano, trambolin, Truva tekneleri, yemek pişirme kursu, hamam, tropikal yağmur odası, klasik sauna, kar odası, buhar banyosu, bio sauna ücretsiz aktivitelerdendir.


ÜCRETLİ AKTİVİTELER

Yüksek bant genişlikli internet, VIP sinema salonu, Golf Green Fee, bebek bakımı, bebek arabası kiralama, doktor ve sağlık servisi, posta, telefon, faks, fotokopi, çamaşırhane ve kuru temizleme, fotoğraf çekimi, alışveriş merkezi, transfer hizmetleri, standart ve lüks pavillion servisi, özel butler servisi, golf sahalarına transfer, pilates, tenis dersi, motorlu su sporları, dalgıç okulu, bowling, jetonlu bilgisayar oyunları ve Playstation, internet cafe, bilardo, segway, ata binme, tırmanma duvarı, pilates ücretli aktivitelerdendir.ÇOCUKKüçük misafi rler için çocuk havuzu, Rixy Club (4- 12 yaş), çocuk sineması, plaj çocuk oyun alanı, mevcuttur.PLAJOtelin 150 m uzunluğunda, kumlu özel plaj alanı bulunmaktadır. Plajda şezlong, şemsiye, minder, havlu servisi ücretsizdir.ULTRA HER ŞEY DAHİLSabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler ile tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde yerli ve yabancı alkollü / alkolsüz içecekler 24 saat ücretsiz. A la carte Restoranlar rezervasyonlu ve ücretsiz, Ying (Asya) ve LaYali Restoran ücretlidir. Minibar hergün soft içecekler ile dolduruluyor.



0 yorum:

Yorum Gönder