D Hotel Maris 5*

Otel Adı:D Hotel Maris
Şehir:Muğla
Bölge:Marmaris/Datça Yolu
Pansiyon:Oda Kahvaltı

Tesisin Özellikleri Konum:
Datça yolu, Hisarönü mevkii'nde 156.000m2 alan üzerine kurulu, 45 metre yükseklikten muhteşem Ege Denizi ve adalar manzarasıyla, Datça yarımadasının doğal koruma alanına konumlandırılımış tesisin 200 odası ve 1 villası bulunmaktadır. Marmaris merkezine 35km, Dalaman havalimanına 130 km, Bodrum havalimanına 155 km. mesafededir.

Konsept
Ege Denizi ile Akdeniz'in buluştuğu bir cennette, çam ormanları, küçük adalar ve Datça Yarımadasının muhteşem bir yamacına konumlandırılmış, eşi benzeri olmayan manzarası, tertemiz denizi ve mavi bayrak ödüllü beş özel plajıyla misafirlerine mükemmel bir tatil sunmayı hedefliyor.
Genel Tesis Özellikleri
Haftanın 6 günü canlı müzik, 3 günü ise sinema gösterimi yapılmaktadır. Çeşitli sörf ve yelken ekipmanları ile kurslar ekstra olarak ücretlidir. Kullanım için sertifka sahibi olma veya deneyim sahibi olunduğuna dair eşdeğer bir kanıt şartı aranır. Koyda hafif, koy dışında ise orta- sert rüzgar hakimdir, ilkbahar ve sonbaharda ise sert rüzgar esmektedir. Birinci sınıf yelken alanı yeni başlayanlar için iyi, deneyimliler için ise idealdir. 3 Suni çim tenis kortu bulunmaktadır.


0 yorum:

Yorum Gönder