Amara Club Marine Nature 5*

Otel Adı:AMARA CLUB MARINE NATURE
Şehir:Antalya
Bölge:Kemer
Pansiyon:Ultra Herşey Dahil

Tesis 60.000 m². lik bir alan üzerinde kuruludur. Kemer merkeze 15 km. Antalya merkeze 25 km. havalimanına 35 km. mesafededir.250 mt. uzunluğunda plaja sahip olan tesis denize sıfırdır.Amara Club Marine Nature, Kemer de yemyeşil dağların Akdeniz'e uzandığı muhteşem bir koyda bulunan, lüks bir tatil köyüdür.Tesisde yüksek kalite standartlarında hizmet verilmektedir. Ultra herşey dahil hizmet veren Amara Club Marine' de sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler, bazı yerli ve yabancı alkollü ve alkolsüz içecekler 24 saat ücretsiz. Geç kahvaltı ve kahvaltı sırasında taze sıkılmış meyve suları da ücretsiz. Ayrıca, snack restoranda pizza ve hamburger ikramı ve havuz ve sahile soğuk meyve ikramı ve soğuk içecek servisi de var. Diğer ücretsiz hizmetler arasında; tenis kortları, basketbol sahaları, fitness center, hamam, sauna, canlı müzik, karaoke, dans dersleri, boccia, kablosuz internet, katamaran, yelkenli ve rüzgar sörfü bulunmaktadır. Ayrıcalıklarla dolu bir tatil geçirmeye hazır olun.

Ücretsiz Hizmetler
Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler. Bazı yerli ve yabancı alkollü ve alkolsüz içecekler 24 saat ücretsiz. Geç kahvaltı, kahvaltı sırasında taze sıkılmış meyve suları ücretsiz. Snack restoranda pizza ve hamburger ikramı. Havuz ve sahile soğuk meyve ikramı ve soğuk içecek servisi. Öğle ve akşam yemeklerinde dondurma. Minibar hergün soft içecekler ile doldurulur.

Ücretli Hizmetler
3 A la Carte Restoran ( İtalyan, balık ve Türk), VSOP konyak, premium viskiler, lüks ithal içkiler, değerli menü şaraplar, 24 saat oda servisi, Ücretsiz Eğlence Ve Spor Hizmetleri
3 adet tenis kortu, tenis ekipmanları ve ışıklandırması, gündüz aktiviteleri, 1 adet basketbol sahası, fitness center, tavla, satranç, kart oyubları, havuzda ve sahilde şemsiye,şezlong, minder, plaj havlusu, hamam, sauna, canlı müzik, karaoke, internet kafe, dans dersleri, dart, boccia, kablosuz internet (genel alanlar), katamaran (lisans gerekli), yelkenli (linas gerekli), masa tenisi, rüzgar sörfü (lisans gerekli)
Ücretli Eğlence Ve Spor Hizmetleri
Motorlu su sporları (paraşüt, jet ski, su kayağı,muz, vb), sörf kursu, tenis dersleri, oyun salonu, bilardo
Ücretsiz Spa Merkezi Hizmetleri
Türk Hamam, Sauna, Buhar banyosu,

Ücretli Spa Merkezi Hizmetleri
Masaj, kese, güzellik merkezi, cilt bakımı ve yosun tedavisi

Ücretli Diğer Hizmetler
Çamaşırhane hizmetleri, telefon, faks, fotokopi, bebek bakımı, fotoğraf çekimi, araba kiralama, alış veriş dükkanları.


0 yorum:

Yorum Gönder